fbpx

Hotel Avala Resort & Villas 4*, Budva V

Hotele Verë

Paketa E Dimrit

Oferta e mëposhtme është e vlefshme për akomodim nga data 3 JANAR 2019 – 29 SHKURT 2019

Cmimi i paketës: 170 euro per 2 persona

Paketa përfshin: 
2 nete qendrimi per 2 persona ne dhome double
* Mengjes dhe darke
* Dhurata e mirëseardhjes
* Dhomë me pamje pjesërisht nga deti (sipasi disponibilitetit)
* Parkingu, sauna, pishina,  palestra, xhakuzi dhe banjo Turke.
* 10% zbritje në SPA dhe një trajtim falas ne Hydro Capsule
* Perdorim i Wireless pa pagese ne te gjitha hapsirat e hotelit
* Hyrje e hereshme dhe dalje e vone nga hoteli, sipas disponibilitetit, deri ne ora 18.00
* 20% zbritje për personin e 3-të të rritur në dhomë
* Fëmijët deri 6.99 vjec nuk paguajnë
* Fëmijët 7-11.99 vjec paguajnë 20 euro për fëmijë për natë.

Nuk perfshihet taksa e qytetit, 1.5 euro/person dita.

Paketa e Festave te Nentorit

Oferta e mëposhtme është e vlefshme për akomodim nga data 23.11.18 – 02.12.18

Cmimi i paketës: 145 euro per 2 persona

Paketa përfshin:
2 nete qendrimi per 2 persona ne dhome double
* Pija e mireseardhjes
* Mengjes dhe darke e stilit bufe
* Shishe uje ne dhome
* 20% ulje ne restaurantin A La Carte te Avala
20% ulje ne trajtime SPA
* Parkingu, sauna, pishina,  palestra, xhakuzi dhe banjo Turke.
* Dhome me pamje nga deti pa pagesë shtesë, nese ka disponibilitet
* Hyrje e hereshme dhe dalje e vone nga hoteli, sipas disponibilitetit, deri ne ora 18.00
* Perdorim i Wireless pa pagese ne te gjitha hapsirat e hotelit

Nuk perfshihet taksa e qytetit, 1.5 euro/person dita.
Nje nate shtese kushton 67 euro per dhome.
Femijet 02 – 06.99 Vjec akomodohen falas ne krevat me prinderit.
Femijet 02 – 11.99 Vjec paguajne 20 euro per nate qendrimi ne krevat ekstra.

Paketa E Krishtlindjeve

Oferta e mëposhtme është e vlefshme për akomodim nga data 21.12.17 – 28.12.18

Cmimi i paketës: 145 euro per 2 persona

Paketa përfshin:
2 nete qendrimi per 2 persona ne dhome double
* Pija e mireseardhjes
* Mengjes dhe darke e stilit bufe
* Shishe uje ne dhome
* 20% ulje ne restaurantin A La Carte te Avala
20% ulje ne trajtime SPA
* Parkingu, sauna, pishina,  palestra, xhakuzi dhe banjo Turke.
* Dhome me pamje nga deti pa pagesë shtesë, nese ka disponibilitet
* Hyrje e hereshme dhe dalje e vone nga hoteli, sipas disponibilitetit, deri ne ora 18.00
* Perdorim i Wireless pa pagese ne te gjitha hapsirat e hotelit

Nuk perfshihet taksa e qytetit, 1.5 euro/person dita.
Nje nate shtese kushton 67 euro per dhome.
Femijet 02 – 06.99 Vjec akomodohen falas ne krevat me prinderit.
Femijet 02 – 11.99 Vjec paguajne 20 euro per nate qendrimi ne krevat ekstra.

Paketa E Vitit të Ri

2 nete – 385 euro per 2 persona
3 nete – 480 euro per 2 persona
4 nete – 550 euro per 2 persona

Paketa përfshin:
akomodimi me mengjes dhe darke
* Pija e mireseardhjes me 31 Dhjetor
* darka bufe e Vitit te Ri me 31 Dhjetor
* mengjesi i vone me 1 Dhjetor
* Hyrje e hereshme dhe dalje e vone nga hoteli, sipas disponibilitetit, deri ne ora 18.00
* Parkingu, Wifi, sauna, pishina,  palestra, xhakuzi dhe banjo Turke.
* 20% ulje ne restaurantin A La Carte te Avala pervec darkes se Vitit te Ri
20% ulje ne trajtime SPA
* muzike live me 31 Dhjetor & 1 Janar

…………………..

………………….

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 18.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.