fbpx

Bianca Resort & SPA, Kolashin

Hotele Hotele për ski

Për udhëtimin me transport, 7 Dhjetor, 3 ditë, €110, klikoni këtu.

Paketa e Vjeshtës

2 netë/ 3 ditë  85 euro/person

Në cmim perfshihet:
– akomodimi per 2 netë qendrimi në dhomë standarte ose superiore
– mëngjeset dhe darkat në restaurantin Chives
– check in heret/ check out vonë (deri ne 14.00 sipas diponibilitetit)
– përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
– internet & parikim pa pagesë

Kushte te tjera:
Femijët 0 – 2.99 vjec: pa pagesë.
Femijët 3 -11.99 vjec: paguajne 20 euro.
Oferta është e vlefshme për periudhën e qendrimit 1 Tetor – 28 Nëntor & 2 Dhjetor – 20 Dhjetor.

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.30 euro per te rritur/per nate, 0.50 euro per femije/per nate.

Paketa Malore e Vjeshtës

2 netë/ 3 ditë 107 euro/person

Në cmim perfshihet:
– akomodimi per 2 netë qendrimi në dhomë standarte ose superiore
– mëngjeset, drekat dhe darkat në restaurantin Chives
– check in heret/ check out vonë (deri ne 14.00 sipas diponibilitetit)
– përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
– internet & parikim pa pagesë

Kushte te tjera:
Femijët 0 – 2.99 vjec: pa pagesë.
Femijët 3 -11.99 vjec: paguajne 30 euro.
Oferta është e vlefshme për periudhën e qendrimit 1 Tetor – 20 Dhjetor pervec datave 27 – 29 Nëntor dhe 30 Nëntor – 2 Dhjetor.

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.30 euro per te rritur/per nate, 0.50 euro per femije/per nate.

Paketa Speciale e Nëntorit

2 netë/ 3 ditë 110 euro/person

Periudha: 28 Nëntor – 30 Nëntor
Periudha:
29 Nëntor – 1 Dhjetor

Në cmim perfshihet:
– akomodimi per 2 netë qendrimi në dhomë standarte ose superiore
– mëngjeset dhe darkat në restaurantin Chives
– Happy hour ne bar (vere e ngrohte, caj ose kafe, leng frutash,biskota me 29 Nëntor)
– Muzike Live ne 28 Nëntor dhe 29 Nëntor.
– check in heret/ check out vonë (deri ne 16.00 sipas diponibilitetit)
– përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
– internet & parikim pa pagesë

Kushte te tjera:
Femijët 0 – 2.99 vjec: pa pagesë.
Femijët 3 -11.99 vjec: paguajne 28 euro.
Shtesa për 1 natë qendrimi më shumë është 100 euro per dhome (2 persona).

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.30 euro per te rritur/per nate, 0.50 euro per femije/per nate.
– pijet

Paketa e Krishtlindjeve

Cmimi: 186 euro/person
Periudha:
24 Dhjetor – 28 Dhjetor ( 2 netë / 3 ditë )

Në cmim perfshihet:
– mëngjeset dhe darkat
– darka festive e Krishtlindjeve me muzike live me 24 dhe 25 Dhjetor 2018
– një shishe verë gjatë darkave festive
– përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
– internet & parikim pa pagesë

Kushte te tjera:
Femijët 0 – 2.99 vjec: pa pagesë.
Femijët 3 -11.99 vjec: paguajne 32 euro për dy netët, ne krevat me prindërit.
Femijët 3 -11.99 vjec: paguajne 42 euro për dy netët, ne krevat ekstra.
Personi në dhomë teke paguan 336 euro.

Akomodime në dhoma të tjera:
Junior Suite kushton 546 euro
Executive Suite kushton 762 euro
Presidential Suite kushton 2600 euro

Minimumi i qendrimit është 2 netë për paketën e Krishtlindjeve.
Për më shumë se 2 netë qendrimi, kontaktoni me agjentët tanë.

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.30 euro per te rritur/per nate, 0.50 euro per femije/per nate.

Paketa e Vitit të Ri

Cmimi: 445 euro/person
Periudha:
30 Dhjetor – 2 Janar ( 3netë / 4 ditë )

Në cmim perfshihet:
– mëngjeset dhe darkat në restaurantin Chives
– darka festive e Vitit të Ri dhe drekat me datë 31 Dhjetor dhe 1 Janar
– Muzike Live: me 31.12. Jadranka Barjaktarević & Bojan Delić dhe me 1 Janar Miroslav Ilic, Jadranka Barjaktarević ,Bojan Delić
– përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
– internet & parikim pa pagesë

Kushte te tjera:
Femijët 0 – 6.99 vjec: pa pagesë.
Femijët 7 -11.99 vjec: paguajne 24 euro për cdo natë qendrimi
Personi në dhomë teke paguan 891 euro.

Akomodime në dhoma të tjera:
Junior Suite kushton 1410 euro
Executive Suite kushton 1810 euro
Presidential Suite kushton 3410 euro

Minimumi i qendrimit është 3 netë për paketën e Vitit të Ri.
Për më shumë se 3 netë qendrimi, kontaktoni me agjentët tanë.

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.30 euro per te rritur/per nate, 0.50 euro per femije/per nate.

Periudha 1 Tetor - 29 Dhjetor

44 euro/person/nata, ne dhome standarte
54 euro/person/nata, ne dhome superiore
66 euro/person/nata, ne dhome ekzekutive

Në cmim perfshihet:
– akomodimi per 1 natë qendrimi me mëngjes dhe darkë
– përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
– internet & parikim pa pagesë

Kushte te tjera:
Personi i tretë në dhomë paguan gjysëm cmimi. (vetëm në dhomë Superiore; Ekzekutive; Junior Suite)
Shtesa për drekën – 10 euro/person
Femijët 0 – 2.99 vjec: pa pagesë
Femijët 3 -11.99 vjec: 10€/krevat ekstra; 2.50€/mengjes; 6€/dreka; 6.50€/darka
*krevati ekstra për fëmijët lejohet vetëm në dhomë Superiore, Ekzekutive dhe në Junior & Ekzekutive Suite.

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.30 euro per te rritur/per nate, 0.50 euro per femije/per nate.

Periudha 3 Janar - 12 Janar

89 euro/person/nata, ne dhome standarte
99 euro/person/nata, ne dhome superiore
109 euro/person/nata, ne dhome ekzekutive

Në cmim perfshihet:
– akomodimi per 1 natë qendrimi me mëngjes dhe darkë
– përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
– internet & parikim pa pagesë

Kushte te tjera:
Personi i tretë në dhomë paguan gjysëm cmimi. (vetëm në dhomë Superiore; Ekzekutive; Junior Suite)
Shtesa për drekën – 12 euro/person
Femijët 0 – 2.99 vjec: pa pagesë
Femijët 3 -11.99 vjec: 10€/krevat ekstra; 2.50€/mengjes; 6€/dreka; 6.50€/darka
*krevati ekstra për fëmijët lejohet vetëm në dhomë Superiore, Ekzekutive dhe në Junior & Ekzekutive Suite.

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.30 euro per te rritur/per nate, 0.50 euro per femije/per nate.

Periudha 13 Janar - 12 Mars

79 euro/person/nata, ne dhome standarte
92 euro/person/nata, ne dhome superiore
102 euro/person/nata, ne dhome ekzekutive

Në cmim perfshihet:
– akomodimi per 1 natë qendrimi me mëngjes dhe darkë
– përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
– internet & parikim pa pagesë

Kushte te tjera:
Personi i tretë në dhomë paguan gjysëm cmimi. (vetëm në dhomë Superiore; Ekzekutive; Junior Suite)
Shtesa për drekën – 10 euro/person
Femijët 0 – 2.99 vjec: pa pagesë
Femijët 3 -11.99 vjec: 10€/krevat ekstra; 2.50€/mengjes; 6€/dreka; 6.50€/darka
*krevati ekstra për fëmijët lejohet vetëm në dhomë Superiore, Ekzekutive dhe në Junior & Ekzekutive Suite.

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.30 euro per te rritur/per nate, 0.50 euro per femije/per nate.

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 21.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.