fbpx

Bianca Resort & SPA, Kolashin

Hotele në Rajon Hotele Për Ski

Paketa e Vjeshtës

Cmimi: 107 euro/person për 2 netë/ 3 ditë

Periudha: 1 Tetor – 1 Dhjetor 2023, përveç 24-30 Nëntor 2023

Në cmim perfshihet:
– akomodimi në dhomë standarte ose superiore
– mëngjeset dhe darkat në restaurantin Chives
– 10% zbritje ne SPA
– përdorimi i pishinës, jakuzzi, palestrës, saunës
– internet & parkim pa pagesë

Kushte te tjera:
Femijët 0 – 4.99 vjec: pa pagesë.
Femijët 5 – 11.99 vjec: paguajne 18 euro për natë qendrimi.
Shtesa për personin e 3-të në dhomë, ështe 30 euro për natë qendrimi.

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.5 euro per te rritur/per nate, 0.5 euro per femije/per nate.

Paketa e Festave të Nëntorit

Cmimi: 127 euro/person për 2 netë/ 3 ditë

Periudha: 24 – 30 Nëntor, 2023

Në cmim perfshihet:
– akomodimi per 2 netë qendrimi në dhomë standarte ose superiore
– mëngjeset dhe darkat në restaurantin Chives
– përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
– internet & parikim pa pagesë

Kushte te tjera:
Femijët 0 – 4.99 vjec: pa pagesë.
Femijët 5 -11.99 vjec: paguajne 18 euro per nate qendrimi.
Shtesa për personin e 3-të në dhomë, ështe 30 euro për natë qendrimi.
Shtesa për 1 natë qendrimi më shumë është 110 euro per dhome (2 persona).

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.5 euro per te rritur/per nate, 0.5 euro per femije/per nate.

Paketa e Krishtlindjeve

Cmimi: 198 euro/person për 2 netë/ 3 ditë

Periudha: 22 – 27 Dhjetor, 2023

Në cmim perfshihet:
– mëngjeset dhe darkat
– përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
– internet & parikim pa pagesë
– darka festive e Krishtlindjeve dhe muzikë live

Kushte te tjera:
Femijët 0 – 2.99 vjec: pa pagesë.
Femijët 3 -11.99 vjec: paguajne 32 euro për natë qendrimi, ne krevat me prindërit.
Femijët 3 -11.99 vjec: paguajne 42 euro për natë qendrimi, ne krevat ekstra.
Personi në dhomë teke paguan 286 euro.

Akomodime në dhoma të tjera:
Junior Suite kushton 570 euro
Executive Suite kushton 720 euro
Presidential Suite kushton 2340 euro

Minimumi i qendrimit është 2 netë për paketën e Krishtlindjeve.
Për më shumë se 2 netë qendrimi, kontaktoni me agjentët tanë.

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.50 euro per te rritur/per nate, 0.50 euro per femije/per nate.

Paketa e Vitit të Ri

Cmimi: 445 euro/person për 3 netë/ 4 ditë

Periudha: 30 Dhjetor 2023 – 2 Janar 2024

Në cmim perfshihet:
– mëngjeset dhe darkat
– darkat festive me datë 31 Dhjetor dhe 1 Janar me muzikë live
– përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
– internet & parikim pa pagesë

Kushte te tjera:
Femijët 0 – 2.99 vjec: pa pagesë.
Femijët 3 -11.99 vjec: paguajne 24 euro, për natë qendrimi.

Akomodime në dhoma të tjera:
Junior Suite kushton 1310 euro
Executive Suite kushton 1710 euro
Presidential Suite kushton 3410 euro

Minimumi i qendrimit është 3 netë për paketën e Vitit të Ri.
Për më shumë se 3 netë qendrimi, kontaktoni me agjentët tanë.

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.5 euro per te rritur/per nate, 0.5 euro per femije/per nate.

Periudha 1 Dhjetor - 29 Dhjetor 2023

46 euro/person/nata, ne dhome standarte
56 euro/person/nata, ne dhome superiore ose twin
68 euro/person/nata, ne dhome ekzekutive

Në cmim perfshihet:
– akomodimi per 1 natë qendrimi me mëngjes dhe darkë
– përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
– internet & parikim pa pagesë

Kushte te tjera:
Personi i tretë në dhomë paguan gjysëm cmimi. (vetëm në dhomë Superiore; Ekzekutive; Junior Suite)
Shtesa për drekën – 15 euro/person
Femijët 0 – 2.99 vjec: pa pagesë
Femijët 3 -11.99 vjec: 10€/krevat ekstra; 3.5€/mengjes; 7.5€/dreka; 7.5€/darka
*krevati ekstra për fëmijët lejohet vetëm në dhomë Superiore, Ekzekutive dhe në Junior & Ekzekutive Suite.

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.5 euro per te rritur/per nate, 0.5 euro per femije/per nate.

Periudha 3 Janar - 12 Janar 2024

98 euro/person/nata, ne dhome standarte
109 euro/person/nata, ne dhome superiore ose twin
120 euro/person/nata, ne dhome ekzekutive

Në cmim perfshihet:
– akomodimi per 1 natë qendrimi me mëngjes dhe darkë
– përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
– internet & parikim pa pagesë

Kushte te tjera:
Personi i tretë në dhomë paguan gjysëm cmimi. (vetëm në dhomë Superiore; Ekzekutive; Junior Suite)
Shtesa për drekën – 15 euro/person
Femijët 0 – 2.99 vjec: pa pagesë
Femijët 3 -11.99 vjec: 11€/krevat ekstra; 4€/mengjes; 8€/dreka; 9€/darka
*krevati ekstra për fëmijët lejohet vetëm në dhomë Superiore, Ekzekutive dhe në Junior & Ekzekutive Suite.

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.5 euro per te rritur/per nate, 0.5 euro per femije/per nate.

Periudha 13 Janar - 12 Mars 2024

87 euro/person/nata, ne dhome standarte
101 euro/person/nata, ne dhome superiore ose twin
111 euro/person/nata, ne dhome ekzekutive

Në cmim perfshihet:
– akomodimi per 1 natë qendrimi me mëngjes dhe darkë
– përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
– internet & parikim pa pagesë

Kushte te tjera:
Personi i tretë në dhomë paguan gjysëm cmimi. (vetëm në dhomë Superiore; Ekzekutive; Junior Suite)
Shtesa për drekën – 15 euro/person
Femijët 0 – 2.99 vjec: pa pagesë
Femijët 3 -11.99 vjec: 11€/krevat ekstra; 4€/mengjes; 8€/dreka; 9€/darka
*krevati ekstra për fëmijët lejohet vetëm në dhomë Superiore, Ekzekutive dhe në Junior & Ekzekutive Suite.

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.5 euro per te rritur/per nate, 0.5 euro per femije/per nate.

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 18.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.