fbpx

Bodrum dhe Pamukkale, nisje me 18 dhe 25 Tetor, 6 Ditë, €549

Udhëtime Jashtë Vendit

Dita e Parë. 
Fluturimi për në Bodrum nëpërmjet Stambollit. Nisja në orën 12.30. Mbrritja në Bodrum në orën 18.25. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Bodrumit. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt. 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Pestë. 
Mëngjesi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Gjashtë
Transferta nga Hoteli në Aeroportin Denizli. Fluturimi Denizli – Stamboll – Tiranë. Nisja nga Denizli në orën 07.05. Mbrritja në Tiranë në 15.30.

Hotel 
Hotel Crystal Green Bay 5* Bodrum
Hotel 5* Pamukkale

Detaje të tjera

Në pagesë përfshihen:
– Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Tiranë – Stamboll – Bodrum dhe Denizli -Stamboll – Tiranë.
– Fjetje në Hotel 3 Netë në Bodrum dhe 2 Netë në Pamukkale.
– All Inclusive në Bodrum dhe Mëngjeset dhe darkat sipas programit në Pamukkale.
– Transfertat me autobus Aeroporti Bodrum – Hotel në Bodrum – Hotel në Pamukkale – Aeroporti Denizli

Në pagesë nuk përfshihen:
– Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
– Siguracioni në Udhëtim

Foto

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 20.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.