fbpx

Hotel Cile 3*, Kolashin

Hotele Dimër Hotele Për Ski

Viti i RI 30 Dhjetor - 3 Janar

36 euro/person/nata me mengjes dhe darke ne dhome 2she ose 3she standarte
43 euro/person/nata me mengjes dhe darke ne dhome 2she ose 3she superiore
110 euro/apartament/nata (3-5 persona) me mengjes

* Per 1 person te vetem ne dhome standarte pagesa shtese eshte 12,00 € per nate.
* Shtesa per darken ne Apartament eshte 8,00 € per person per nate.
* Ne cmim nuk perfshihet taksa e qendrimit 1.3 euro/person/nata
* Wi – Fi  pa pagese ne te gjitha ambientet e hotelit
* Parking

Zbritje:
– 0 – 2 vjec ne krevat me prinderit, falas.
– 2 – 12 vjec ne krevat me prinderit, 50 % zbritje.
– 2 – 12 vjec me krevat ekstra, 30 % zbritje.

Periudha e qendrimit 4 Janar - 31 Mars

31 euro/person/nata me mengjes dhe darke ne dhome 2she ose 3she standarte
35 euro/person/nata me mengjes dhe darke ne dhome 2she ose 3she superiore
85 euro/apartament/nata (3-5 persona) me mengjes

* Per 1 person te vetem ne dhome standarte pagesa shtese eshte 12,00 € per nate.
* Shtesa per darken ne Apartament eshte 8,00 € per person per nate.
* Ne cmim nuk perfshihet taksa e qendrimit 1.3 euro/person/nata
* Wi – Fi  pa pagese ne te gjitha ambientet e hotelit
* Parking

Zbritje:
– 0 – 2 vjec ne krevat me prinderit, falas.
– 2 – 12 vjec ne krevat me prinderit, 50 % zbritje.
– 2 – 12 vjec me krevat ekstra, 30 % zbritje.

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 18.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.