fbpx

Falkensteiner Hotel 4*, Budva

Hotele Dimër

Paketa Casino Nights

E vlefshme për periudhën 15 Tetor – 8 Prill

Cmimi i paketës:
92 euro/person për 2 netë qendrimi në dhomë Comfort Double
100 euro/person për 2 netë qendrimi në dhomë Deluxe Double me pamje nga deti
160 euro/person për 2 netë qendrimi në dhomë Superiore/Familjare 2+2

Paketa përfshin: 
* 2 netë akomodim
* mëngjesi dhe darka a la card ose bufet
* përdorimi i SPA (pishinë e brëndshme, sauna, dhomë avulli, banjë barishtore, zona e pushimit dhe zona e relaksit)
* Parking dhe WIFI
* Shërbimi i portierit me këshillat më të mira të brendshme për Malin e Zi
* 30 € për person kupon për natën e parë në kazino dhe pije falas gjatë lojës
* pija e mirëseardhjes
* check out i vonë (sipas disponibilitetit)

Nuk perfshihet taksa e qytetit, 1.1 euro/person dita.

Politikat për fëmijët deri më 18.01.2020
0.11.99 vjec në dhomë Superiore/ Familjare dhe Junior Suite nuk paguajnë
Mi 12 vjec 19 euro per femijë per natë.
Baby cot: 0-2.99 vjec 5 euro/dita

Pas 18.01.2020 hotel vetëm për të rritur mbi 14 vjec.
Personi i trete mbi 14 vjec (vetëm në dhomë superiore) dhe personi i katert (ne Junior dhe Royal Suite) paguajnë 19 euro për person per natë.

Aquapura SPA Moments

E vlefshme për periudhën 15 Tetor – 8 Prill

Cmimi i paketës:
102 euro/person për 2 netë qendrimi në dhomë Comfort Double
110 euro/person për 2 netë qendrimi në dhomë Superiore/Familjare 2+2
170 euro/person për 2 netë qendrimi në dhomë Deluxe Double me pamje nga deti

Paketa përfshin: 
* 2 netë akomodim
* mëngjesi dhe darka a la card ose bufet
* përdorimi i SPA (pishinë e brëndshme, sauna, dhomë avulli, banjë barishtore, zona e pushimit dhe zona e relaksit)
* Parking dhe WIFI
* Shërbimi i portierit me këshillat më të mira të brendshme për Malin e Zi
* 30 minuta trajtim SPA per person
* 20% zbritje në trajtime te tjera SPA dhe masazhe
* Pajisje për SPA në dhomë
* pija e mirëseardhjes
* check out i vonë (sipas disponibilitetit)

Nuk perfshihet taksa e qytetit, 1.1 euro/person dita.

Politikat për fëmijët deri më 18.01.2020
0.11.99 vjec në dhomë Superiore/ Familjare dhe Junior Suite nuk paguajnë
Mi 12 vjec 19 euro per femijë per natë.
Baby cot: 0-2.99 vjec 5 euro/dita

Pas 18.01.2020 hotel vetëm për të rritur mbi 14 vjec.
Personi i trete mbi 14 vjec (vetëm në dhomë superiore) dhe personi i katert (ne Junior dhe Royal Suite) paguajnë 19 euro për person per natë.

Paketa E Vitit të Ri

E vlefshme për periudhën 29 Dhjetor – 2 Janar

Cmimi i paketës për 2 netë qendrimi.
140 euro/person në dhomë Comfort Double
170 euro/person në dhomë Deluxe Double me pamje nga deti
195 euro/person në dhomë Superiore/Familjare 2+2
Darka Gala:
Femijet deri 5.99 nuk paguajnë.
Femijet 6 – 11.99 paguajnë 25 euro.
Mbi 12 vjec paguajnë 50 euro.

Cmimi i paketës për 3 netë qendrimi.
180 euro/person në dhomë Comfort Double, darka Gala e përfshire.
210 euro/person në dhomë Deluxe Double me pamje nga deti, darka Gala e përfshire.
225 euro/person në dhomë Superiore/Familjare 2+2, darka Gala e përfshire.

Paketa përfshin: 
* akomodimi në hotel
* mëngjesi dhe darka bufet
* përdorimi i SPA (pishinë e brëndshme, sauna, dhomë avulli, banjë barishtore, zona e pushimit dhe zona e relaksit)
* Parking dhe WIFI
* Shërbimi i portierit me këshillat më të mira të brendshme për Malin e Zi
* aperitiv mireseerdhe Viti i Ri
* darka Gala me muzike LIVE
* mëngjesi i vonë me date 1 Janar
* check out i vonë (sipas disponibilitetit)

Nuk perfshihet taksa e qytetit, 1.1 euro/person dita.

Politikat për fëmijët:
0-11.99 vjec në dhomë Superiore/ Familjare dhe Junior Suite nuk paguajnë
Mi 12 vjec 19 euro per femijë per natë.
Baby cot: 0-2.99 vjec 5 euro/dita

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 18.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.