fbpx

Gjermani

  • Nisja nga Tirana, cdo te hënë, merkure, premte dhe te shtune, ne ora 08.00 e mëngjesit.
  • Femijet deri ne 2 vjec jane falas, mbi 2 vjec pagese e plote.

ITINERARI:

KOSOVE – SHQIPERI – MALI I ZI – KROACI – SLLOVENI – AUSTRI – GJERMANI

DESTINACIONET DHE CMIMET:
MUNCHEN 80 euro vajtje, 140 euro vajtje-arrdhje
ULM 80 euro vajtje, 150 euro vajtje-arrdhje
STUTTGART 80 euro vajtje, 150 euro vajtje-arrdhje
MANNHEIM 100 euro vajtje, 160 euro vajtje-arrdhje
FRANKFURT 100 euro vajtje, 180 euro vajtje-arrdhje
KOLN 100 euro vajtje, 180 euro vajtje-arrdhje
DUSSLDORF 100 euro vajtje, 180 euro vajtje-arrdhje
ESSEN 100 euro vajtje, 180 euro vajtje-arrdhje
DORTMUND 100 euro vajtje, 180 euro vajtje-arrdhje
HANNOVER 120 euro vajtje, 200 euro vajtje-arrdhje
HAMBURG 120 euro vajtje, 200 euro vajtje-arrdhje

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 18.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.