fbpx

Hotele Mali i Zi

Hotele në Rajon

Bianca Resort & Spa Kolasin

*oferta eshte e vlefshme periudhen 5 Janar – 12 Mars 2021

Cmimi gjatë javës: 58 € personi per 1 natë me mengjes dhe darke
Cmimi në fundjavë: 68 € personi per 1 natë me mengjes dhe darke

Femijet deri 5 vjec akomodohen falas.
Femijet 5 deri 12 vjec paguajne 19 € per nate qendrimi.
Link-u i hotelit: https://www.booking.com/hotel/me/bianca.en-gb.html

Avala Resort & Villas Budva

*oferta eshte e vlefshme periudhen 4 Janar – 1 Prill 2021
Cmimi: 39 € personi per 1 natë me mengjes dhe darke
Dy femije akomodohen FALAS !

SHEN VALENTINI periudha 14 Shkurt – 18 Shkurt 2021
Cmimi: 72 € personi per 2 netë me mengjes dhe darke

Link-u i hotelit: https://www.booking.com/hotel/me/avala-resort-villas.en-gb.html

Splendid Conference & Spa Resort Budva

*oferta eshte e vlefshme periudhen 31 Janar – 31 Mars 2021

Cmimi: 48 € personi per 1 natë me mëngjes
Cmimi: 73 € personi per 1 natë me mëngjes dhe darkë
Dy femije akomodohen FALAS !
Link-u i hotelit: https://www.booking.com/hotel/me/splendid-confetence-spa-resort.en-gb.html

The Chedi Luštica Bay Tivat

Cmimi: 55€ personi për 1 natë me mëngjes
Dy femije akomodohen FALAS !
Link-u i hotelit: https://www.booking.com/hotel/me/the-chedi-lustica-bay.en-gb.html

Blue Bay Premium Spa Resort Adults Only Kotor

Cmimi: 55 € personi për 1 natë me mëngjes në dhomë standarte
Cmimi: 65 € personi për 1 natë me mëngjes në dhomë superiore
Cmimi: 75 € personi për 1 natë me mëngjes në dhomë me Jakuzzi në terracë

Link-u i hotelit: https://www.booking.com/hotel/me/blue-kotor-bay-premium-amp-gourmet-resort.en-gb.html

Regent Porto Montenegro Tivat

*oferta eshte e vlefshme deri më 24 Mars 2021

Cmimi: 49 € personi për 1 natë me mëngjes
Link-u i hotelit: https://www.booking.com/hotel/me/regent-porto-montenegro.en-gb.html

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 18.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.