fbpx

Singapor, Kuala Lumpur, Penang, 2 Tetor, 12 Ditë, €2199

Festat e Nëntorit Udhëtime Jashtë Vendit

Dita e Parë. Fluturimi Tiranë – Penang nëpërmjet Dubait. Nisja nga Tirana në orën 12.50, Mbrritja në Dubai në orën 20.15.


Dita e Dytë
. Nisja nga Dubai në orën 04.35. Mbrritja në Penang në orën 15.30. Pritja në Aeroportin Penang. Nisja për në Kuala Lumpur. Udhëtimi zgjat rreth 4.5 orë pa ndalesa. Mbrritja në Kuala Lumpur. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë. 
Mëngjesi në Hotel. Vizitë e Monumenteve Kryesore: Rruga Kwai Chai Hong dhe Tregu i Rrrugës Petaling në Chinatown, Tempulli Sri Mahamariamman dhe Guan Di, Xhamia Jamek, Sheshi Merdeka, Ndërtesa Muzeut Historik, Ndertesa e Sultan Abdul Samad, River of Life (ku takohen dy Lumenjtë), Monumenti Kombëtar Tugu Negara, Kopshtet Botanike Perdana dhe Tempulli Thean Hou.  Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt.
 Mëngjesi në Hotel. Vazhdon Vizita në Monumentet Kryesore: Shpellat Batu Caves, Xhamia Wilayah, Kullat Binjake Petroonas, Parku KLCC dhe Kulla KL Tower. Në Mbrëmje, shfaqje me Shatërvanë në Parkun KLCC  Fjetje në Hotel.


Dita e Pestë. 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Malacca. Udhëtmi zgjat rreth 2 orë pa ndalesa. Vizitë në Malacca: Kisha St Paul, Fortesa A’Famosa, Sheshi Dutch, Tempulli Cheng Hoo Teng, Kulla Shore Sky’ Nisja për në Singapor. Udhëtmi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa. Mbrritja në Singapor. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 


Dita e Gjashtë.
 Mëngjesi në Hotel. Viizitë e Monumenteve Kryesore në Singapor:
Chinatown: Tempulli Buddha Tooth Relic, Tempulli Sri Mariamman, Pinnacle@Duxton Skybridge, Shtëpia NUS Baba, Galeria Singapore City, Muzeumi Red Dot Design, Tregu Chinatown, Tempulli Thian Hock Keng. Parku Hong Lim, Xhamia Al Abrar, Xhamia Jamae,  Statuja Merlion.
Little India: Tempulli Sri Veeramakaliamman, Tempulli Sri Sirinivasa Perumal, Tempulli i 1000 Dritave, Xhamia Abdul Gaffoor, Shtëpia Tan Tengh Niah, Rruga Serangoon, Kolonada e Little India, Holli Përkujtimor i Mahatma Gandhi, Pikturat Murale,
Fjetje në Hotel.


Dita e Shtatë
. Mëngjesi në Hotel.
Paradite Vizitë në Kopshtet Gardens by the Bay.
Opsionale Hyrja ne Kopshte dhe në Marina Bay Sand Park dhe Observation Deck.
Pasdite: Vizitë në Ishullin Sentosa.
Opsionale: Hyrjet në Atraksionet e Ishullit.
Në mbrëmje, shëtitje për të ndjekur shfaqjen me Drita dhe Ujë në Marina Bay.

Fjetje në Hotel.

Dita e Tetë
. Mëngjesi në Hotel.
Paradite, Vizitë në Parkun Botanik të Singaporit.
Opsionale: Hyrja ne Parkun e Orkideve
Pasdite Shëtitje në: Kalatat: Boat Quay, Clarke Quay, Robertson Quay dhe Hoteli  i Vjetër Raffles dhe Parku Fort Canning. Fjetje në Hotel.

Dita e Nëntë. 
Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Singaporit. Fluturimi Singapor – Penang. Nisja nga Singapor në orën 13.45. Mbrritja në Penang në orën 15.05. Transferimi në Penang. Sistemimi në Hotel. Të lirë për Relaks në Plazh. Fjetje në Hotel.


Dita e Dhjetë. 
Mëngjesi në Hotel. Të lirë për Relaks në Plazh. Fjetje në Hotel.


Dita e Njëmbëdhjetë. 
Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Penang. Fluturimi Penang – Tiranë, nëpërmjet Dubait. Nisja nga Penang në orën 22.10.


Dita e Dymbëdhjetë. 
Mbrritja në Dubai në orën 01.30. Nisja nga Dubai në orën 08.10, Mbrritja në Tiranë në orën 11.50.

Dita e Parë. Fluturimi Tiranë – Penang nëpërmjet Dubait. Nisja nga Tirana në orën 12.50, Mbrritja në Dubai në orën 20.15.


Dita e Dytë
. Nisja nga Dubai në orën 04.35. Mbrritja në Penang në orën 15.30. Pritja në Aeroportin Penang. Nisja për në Kuala Lumpur. Udhëtimi zgjat rreth 4.5 orë pa ndalesa. Mbrritja në Kuala Lumpur. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë. 
Mëngjesi në Hotel. Vizitë e Monumenteve Kryesore: Rruga Kwai Chai Hong dhe Tregu i Rrrugës Petaling në Chinatown, Tempulli Sri Mahamariamman dhe Guan Di, Xhamia Jamek, Sheshi Merdeka, Ndërtesa Muzeut Historik, Ndertesa e Sultan Abdul Samad, River of Life (ku takohen dy Lumenjtë), Monumenti Kombëtar Tugu Negara, Kopshtet Botanike Perdana dhe Tempulli Thean Hou.  Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt.
 Mëngjesi në Hotel. Vazhdon Vizita në Monumentet Kryesore: Shpellat Batu Caves, Xhamia Wilayah, Kullat Binjake Petroonas, Parku KLCC dhe Kulla KL Tower. Në Mbrëmje, shfaqje me Shatërvanë në Parkun KLCC  Fjetje në Hotel.


Dita e Pestë. 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Malacca. Udhëtmi zgjat rreth 2 orë pa ndalesa. Vizitë në Malacca: Kisha St Paul, Fortesa A’Famosa, Sheshi Dutch, Tempulli Cheng Hoo Teng, Kulla Shore Sky’ Nisja për në Singapor. Udhëtmi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa. Mbrritja në Singapor. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 


Dita e Gjashtë.
 Mëngjesi në Hotel. Viizitë e Monumenteve Kryesore në Singapor:
Chinatown: Tempulli Buddha Tooth Relic, Tempulli Sri Mariamman, Pinnacle@Duxton Skybridge, Shtëpia NUS Baba, Galeria Singapore City, Muzeumi Red Dot Design, Tregu Chinatown, Tempulli Thian Hock Keng. Parku Hong Lim, Xhamia Al Abrar, Xhamia Jamae,  Statuja Merlion.
Little India: Tempulli Sri Veeramakaliamman, Tempulli Sri Sirinivasa Perumal, Tempulli i 1000 Dritave, Xhamia Abdul Gaffoor, Shtëpia Tan Tengh Niah, Rruga Serangoon, Kolonada e Little India, Holli Përkujtimor i Mahatma Gandhi, Pikturat Murale,
Fjetje në Hotel.


Dita e Shtatë
. Mëngjesi në Hotel.
Paradite Vizitë në Kopshtet Gardens by the Bay.
Opsionale Hyrja ne Kopshte dhe në Marina Bay Sand Park dhe Observation Deck.
Pasdite: Vizitë në Ishullin Sentosa.
Opsionale: Hyrjet në Atraksionet e Ishullit.
Në mbrëmje, shëtitje për të ndjekur shfaqjen me Drita dhe Ujë në Marina Bay.

Fjetje në Hotel.

Dita e Tetë
. Mëngjesi në Hotel.
Paradite, Vizitë në Parkun Botanik të Singaporit.
Opsionale: Hyrja ne Parkun e Orkideve
Pasdite Shëtitje në: Kalatat: Boat Quay, Clarke Quay, Robertson Quay dhe Hoteli  i Vjetër Raffles dhe Parku Fort Canning. Fjetje në Hotel.

Dita e Nëntë. 
Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Singaporit. Fluturimi Singapor – Penang. Nisja nga Singapor në orën 13.45. Mbrritja në Penang në orën 15.05. Transferimi në Penang. Sistemimi në Hotel. Të lirë për Relaks në Plazh. Fjetje në Hotel.


Dita e Dhjetë. 
Mëngjesi në Hotel. Të lirë për Relaks në Plazh. Fjetje në Hotel.


Dita e Njëmbëdhjetë. 
Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Penang. Fluturimi Penang – Tiranë, nëpërmjet Dubait. Nisja nga Penang në orën 22.10.


Dita e Dymbëdhjetë. 
Mbrritja në Dubai në orën 01.30. Nisja nga Dubai në orën 08.10, Mbrritja në Tiranë në orën 11.50.

Detaje të tjera

Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Tiranë – Penang nëpërmjet Dubait, Singapor – Penang dhe Penang – Tiranë nëpërmjet Dubait.
-Akomodimi në hotele.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
– Guidë lokale në Kuala Lumpur dhe SingaporNë pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet që nuk janë përfshirë.
3. Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën Lokale.

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 18.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.