fbpx

Hotel Radika 5*, Mavrovë

Hotele në Rajon Hotele Për Ski

Cmimet e akomodimit per periudhen 2 Dhjetor - 1 Prill

*këto cmime nuk vjenë për periudhën e qendrimit 26 Dhjetor – 26 Janar

49 Euro/Person nata me mengjes dhe akomodim ne dhome Superiore.
59 Euro/Person nata me mengjes dhe akomodim ne Junior Suite.
69 Euro/Person nata me mengjes dhe akomodim ne Apartament.
129 Euro/Person nata me mengjes dhe akomodim ne Suite Presidenciale.

Perfshire ne pagese:
– Perdorim i ambienteve SPA(Pishina e brendeshme, xhakuzi, sauna, palester)
– Futboll/tennis tavoline/bilardo
– Televizor Digital IP/TV me 81 kanale
– Taksa e turistit
– Kend lojrash per femijet
– Parking
– Wifi

Femijet 0 – 3.99 vjec ne dhome me prinderit, akomodohen falas.
Femijet 4 – 11.99 vjec ne dhome me prinderit, paguajne 20 euro per nate qenrimi per femijë.
Personi i trete i rritur ne dhome – 35 euro per nate qendrimi.

Shtesat per vaktet:
Dreka – 15 euro / person
Darka – 15 euro / person

Cmimet e akomodimit per periudhen 28 Dhjetor - 24 Janar

69 Euro/Person nata me mengjes dhe akomodim ne dhome Superiore.
79 Euro/Person nata me mengjes dhe akomodim ne Junior Suite.
89 Euro/Person nata me mengjes dhe akomodim ne Apartament.
145 Euro/Person nata me mengjes dhe akomodim ne Suite Presidenciale.

Perfshire ne pagese:
– Perdorim i ambienteve SPA(Pishina e brendeshme, xhakuzi, sauna, palester)
– Futboll/tennis tavoline/bilardo
– Televizor Digital IP/TV me 81 kanale
– Taksa e turistit
– Kend lojrash per femijet
– Parking
– Wifi

Femijet 0 – 4 vjec ne dhome me prinderit, akomodohen falas.
Femijet 4 – 12 vjec ne dhome me prinderit, paguajne 30 euro per nate qenrimi.
Personi i trete i rritur ne dhome – 44 euro per nate qendrimi.

Shtesat per vaktet:
Dreka – 19 euro / person
Darka – 19 euro / person

Paketa e Krishtlindjeve

Paketa është e vlefshme për periudhën 22 Dhjetor – 27 Dhjetor

209 Euro/Person, akomodim ne dhome Superiore.
259 Euro/Person, akomodim ne Junior Suite.
259 Euro/Person, akomodim ne Apartament.
389 Euro/Person, akomodim ne Suite Presidenciale.

Perfshire ne pagese:
– akomodimi per 3 netë me mengjes dhe darke
– darka GALA e dates 24 Dhjetor me muzik live,
– pijet gjate darkes GALA (pije vendase, vere, raki, pije freksuese, uje)
– Pishine e brendshme,  jakuzzi
– Perdorim i ambienteve SPA(Sauna,Pishina private)
– Qendra Fitness
– Futboll/tennis tavoline/bilardo
– Kend lojrash per femijet
– Televizor Digital IP/TV me 81 kanale
– Parking
– Wireless
– pija e mereseardhjes gjate check in-it dhe paketa pershendetese gjate check out-it.
– transport falas tek qendra e skijimit Zare Lazarevski

Femijet 0 – 4 vjec ne dhome me prinderit, akomodohen falas.
Femijet 4 – 12 vjec ne dhome me prinderit, paguajne 99 euro per 3 netet.
Personi i trete i rritur ne dhome, paguan 180 euro per 3 netet.

Paketa e Vitit të Ri

Paketa është e vlefshme për periudhën 31 Dhjetor – 2 Janar

288 Euro/Person, akomodim ne dhome Superiore.
308 Euro/Person, akomodim ne Junior Suite.
328 Euro/Person, akomodim ne Apartament.
440 Euro/Person, akomodim ne Suite Presidenciale.

Perfshire ne pagese:
– akomodimi per 2 netë me mengjes dhe darke
– darka GALA e dates 31 Dhjetor me muzik live,
– muzike live gjate darkës me 1 Janar
– pijet gjate darkes GALA (pije vendase, vere, raki, pije freksuese, uje)
– Pishine e brendshme,  jakuzzi
– Perdorim i ambienteve SPA(Sauna,Pishina private)
– Qendra Fitness
– Futboll/tennis tavoline/bilardo
– Kend lojrash per femijet
– Televizor Digital IP/TV me 81 kanale
– Parking
– Wireless
– fishekzjarret me 31.12.2019
– pija e mereseardhjes gjate check in-it dhe paketa pershendetese gjate check out-it.
– transport falas tek qendra e skijimit Zare Lazarevski

Femijet 0 – 4 vjec ne dhome me prinderit, akomodohen falas.
Femijet 4 – 12 vjec ne dhome me prinderit, paguajne 135 euro per 2 netet.
Personi i trete i rritur ne dhome, paguan 238 euro per 2 netet.

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 18.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.