fbpx

Itali (detare)

Mëposhtë linja detare (traget + autobus). Nisja nga Tirana. Për datat, orarin, vendin e nisjen, dhe detaje të tjera, kontakoni me agjentët tanë ! Cmimet vlejnë vetëm për vajtjen.

Alessandria70 €
Ancona70 €
Arezzo70 €
Asti70 €
Avelino70 €
Bologna70 €
Capua70 €
Caserta70 €
Casino70 €
Cezena70 €
Chiaveri70 €
Firenze70 €
Forli70 €
Frosinone70 €
Genova90 €
Inchizia70 €
La Spezia70 €
Lodi70 €
Lucca70 €
Massacarrara70 €
Milano70 €
Modena70 €
Montecatini70 €
Napoli70 €
Orte70 €
Parma70 €
Perugia70 €
Pescara70 €
Piacenca70 €
Pisa70 €
Pisa (Altopash)70 €
Pistoia70 €
Prato70 €
Rapallo70 €
Ravena70 €
Rimini70 €
Rome70 €
Savona90 €
Sesterlevante90 €
Terni70 €
Todi70 €
Torino70 €
Tortona70 €
Valdiciano70 €
Valdarno70 €
Viaregio70 €
Siena70 €
Poggibonsi70 €
Sanbenedeto70 €

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 18.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.