fbpx

Kosovë

Tiranë – Prishtinë
Vetem vajtje 10 euro
Vajtje-arrdhje 15 euro

Nisja cdo ditë ora 06.00 dhe 15.00
Kthimi cdo ditë ora 15.00 dhe 21.00

Tiranë – Gjakovë
Vetem vajtje 15 euro
Vajtje-arrdhje 20 euro

Nisja cdo dite ora 6.00 dhe 15.00
Kthimi cdo ditë ora 15.00 dhe 22.00

Tiranë – Pejë
Vetem vajtje 15 euro
Vajtje-arrdhje 20 euro

Nisja cdo ditë ora 06.00 dhe 15.00
Kthimi cdo ditë ora 14.00 dhe 21.00

Tiranë – Prizren
Vetem vajtje 10 euro
Vajtje-arrdhje 15 euro

Nisja cdo ditë ora 06.00 dhe 15.00
Kthimi cdo dite ora 16.00 dhe 22:00

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 18.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.