fbpx

Manastir – Bitola, nisje me 28 dhe 29 Nëntor, 2 ditë, €49

Udhëtime Jashtë Vendit

Dita e Parë
Nisja nga Tirana për në Liqenas – Pustec, në Liqenin e Prespës. Ndalesë e shkurtër. Vizitë e Kishës së Shën Mihalit.
Opsionale: Vizitë e Ishullit të Maligradit dhe Kishës së Shën Mërisë në Shpellë, në Ishull. Udhëtohet me Varkat e Fshatarëve, sipas Kohës dhe Disponibilitetit te tyre. Vazhdon Udhëtimi për në Bitola – Manastir. Mbrritja në Hotel. Sistemimi, Darkë me Muzikë. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë
Mëngjes në Hotel. Paradite vizitë në Monumentet kryesore të Qytetit. Drekë në Hotel. Nisja me autobus për në Strugë. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi i udhëtimit të kthimit. Mbrritja në Tiranë.

Detaje të tjera

Në pagesë përfshihen:
– Fjetje në hotel per 1 natë;
– Mëngjes, Drekë dhe Darkë me Muzikë në Hotel.
– Transporti vajtje ardhje me Autobus, Shëtitje dhe Vizita në Prespë, Strugë, Ohër, Manastir – Bitola dhe Shën Naum.
– Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
– Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
– Hyrjet në Monumente dhe Muzeume.
– Pijet gjatë Vakteve
– Lundrimi me varkë në Prespë

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 20.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.