fbpx

Shkup

Tiranë – Shkup
Vetëm vajtje 20 euro
Vajtje-arrdhje 30 euro

Nisje cdo ditë ora 06:00 dhe 15:00
Kthim cdo ditë ora 11:45 dhe 18:00

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 20.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.