fbpx

WOOW Stamboll, 3 ditë €89, 4 ditë €99, VETEM SOT

Bilete + Hotel

SUPER OFERTE VETEM PER REZERVIMET QE BEHEN SOT !!!

3 DITE TE PLOTA 89 EURO
14-16 Nentor
15-17 Nentor
16-18 Nentor
17-19 Nentor
18-20 Nentor
19-21 Nentor
20-22 Nentor
21-23 Nentor
22-24 Nentor
23-25 Nentor

Akomodimi në Best Nobel Hotel me mëngjes.
Link: https://www.booking.com/hotel/tr/best-nobel.en-gb.html

4 DITE TE PLOTA 99 EURO
14-17 Nentor
15-18 Nentor
16-19 Nentor
17-20 Nentor
18-21 Nentor
19-22 Nentor
20-23 Nentor
21-24 Nentor
22-25 Nentor
23-26 Nentor

Akomodimi në Best Nobel Hotel me mëngjes.
Link: https://www.booking.com/hotel/tr/best-nobel.en-gb.html

INFORMACION I RENDESISHEM: Të nderuar klientë, nëse jeni të pajisur dhe shfrytëzoni Pasaportën e Republikës së Shqipërisë për udhëtimin tuaj në Turqi, dokumenti juaj i udhëtimit duhet të ketë vlefshmëri të paktën 6 (gjashtë) muaj nga data e kthimit.

Detaje të tjera

Në pagesë përfshihen:
– Bileta e avionit vajtje – ardhje direkt nga Tirana
– Akomodimi në Best Nobel Hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
– Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.

Në pagesë nuk përfshihet:
– transferta aeroport hotel aeroport
– guida

Orari i nisjes: 02:20 – 06:00 (mengjes)
Orari i kthimit: 21:50 – 21:40 (darkë)

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 20.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.