fbpx

Rixos Premium 5*, Dubrovnik

Hotele në Rajon Hotele Për Ski

Wellness Package

2 netë/ 3 ditë  120 euro/person

Në cmim perfshihet:
– akomodimi në dhomë superiore me ballkon dhe pamje nga deti
– mëngjeset
– fruta në dhomë pas mbërritjes
– masazh luksoz i fytyrës – 25 min (zgjedhja midis: Hidratimit, Aloe Verës ose Anti Age)
– 10% zbritje në SPA

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.30 euro per te rritur/per nate, 0.50 euro per femije/per nate.

*Oferta është e vlefshme për periudhën e qendrimit 1 Nëntor – 31 Mars, përveç 25 Dhjetor – 2 Janar.

Weekend Package

2 netë/ 3 ditë 140 euro/person

Në cmim perfshihet:
– akomodimi në dhomë superiore me ballkon dhe pamje nga deti
– mëngjeset dhe darkat
– check in heret / check out vonë (deri 15:00)
– pije për mirëseardhje
– fruta në dhomë pas mbërritjes
– masazh luksoz i fytyrës – 25 min (zgjedhja midis: Hidratimit, Aloe Verës ose Anti Age)
– 10% zbritje në SPA

Fëmijet i parë deri 11.99 vjeç nuk paguan.
Fëmija i dytë deri 11.99 vjeç paguan 70 euro për 2 netët.

Në cmim nuk perfshihet:
– taksat e qytetit 1.30 euro per te rritur/per nate, 0.50 euro per femije/per nate.

*Oferta është e vlefshme për periudhën e qendrimit 1 Nëntor – 31 Mars, përveç 25 Dhjetor – 2 Janar.

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 18.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.