fbpx

Rusi, netët e bardha, 6 ditë €749, 7 ditë €789

Udhëtime me Guidë

Programi 6 Ditë/5 Netë

Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Tivatit në Mal të Zi. Fluturimi direkt Tivat – Shën Petersburg. Nisja nga Tivati në orën 11.10, Mbrritja në Shën Petersburg në orën 15.30 me orën Ruse. Vizitë panoramike e qytetit Rus që u krijua për t’u bërë kryeqytet i Rusisë nga Pjetri i madh: Moskoski Vorata, harku i triumfit në rrugës që historikisht ka lidhur dy kryeqytet Ruse, Bulevardi Kryesor i qytetit Nevski Prospekt, Fortesa e Pjetrit dhe e Palit si dhe Katedralen qe gjendet në atë ishull,Kollona Rostal, Kaloresi Prej Bronzi, Katedralja më e bukur e Shën Petersburgut. Transferimi në Hotel në Shën Petersburg. Sistemimi dhe fjetje në hotel.

Dita e Dytë: Mëngjes në Hotel. Vizita: Katedralet e mrekullueshme Navale të Shën NikollëMuzeu Rus in Shën Petersburgut. Vizitohet Pallati Yusupov në Lumin Moika, Pallati i veçantë i Rusisë Peterhof si dhe kopshtet e jashtëzakoshme të tij dhe Katedralja madhështore e Shën Isakut. Fjetje në hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë Panoramike: Katedralja Smolny, Pallati Pavlovsk, Pallati i Shën Katerinës. Gjatë pasdites do të vizitohet Muzeu më i rendësishëm i Rusisë me fame botërore Muzeu i Artit Hermitazh. Në Darkëtek Qëndra tregtrare Galerija. Gjatë orës 23.00 do të nisemi me tren për në Moskë. Akomodimi në tren.

Dita e Katërt:  Mëngjesi në tren. Mbërritje në Moskë rreth orës 8.00. Vizitë panoramike: Universiteti i Moskës Lomonosov, në një kodër ku do të duket i gjithë qyteti i Moskës, Kodra Poklonnaya dhe Harkun i Triumfit të qytetit. Vazhdon vizita: Kështjella Kolomenskoye, Galeria Tetyakov, Parku Gorki dhe Parku i monumenteve të rëna. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike në Sheshin më të famshëm të Rusisë, Sheshi i Kuq, ku vizitohen Katedralja e Shën Vasilit,  Muzeu i Kremlinit dhe Parzmoreve, Kompleksi i Katedraleve, Kopshti i Aleksandrit, Monumenti i Ushtarit të Panjohur, Teatri me i famshëm në botë i baletit Balshoi. Pasdite vizitohet Pallati Kuskovo dhe Kulla më e lartë e qytetit, e cila ka qënë kulla më e lartë në botë, Kulla Ostankino. Fjetje në hotel.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Hotel. Të lire deri në Transferimin për në Aeroportin Domodedovo. Udhëtim me avion nga Moska për në Podgoricë. Nisja në orën 14.20. Mbërritja në Podgoricë në orën 16:40. Transferimi me autobus nga Podgorica për në Tiranë.

Programi 7 Ditë/6 Netë

Dita e Parë:Fluturimi direkt Tiranë – Moskë. Nisja nga Tirana në orën 09.45, Mbrritja në Moskë në orën 14.10. Transferimi me Autobus nga Moska në Shën Petërsburg. Udhëtimi zgjat rreth 8 orë. Ndalesa gjatë rrugës për pushime te shkurtra. Mbrritja në Shën Petersburg. Sistemimi dhe fjetje në hotel.

Dita e Dytë: Mëngjes në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit Rus që u krijua për t’u bërë kryeqytet i Rusisë nga Pjetri i madh: Moskoski Vorata, harku i triumfit në rrugës që historikisht ka lidhur dy kryeqytet Ruse, Bulevardi Kryesor i qytetit Nevski Prospekt, Fortesa e Pjetrit dhe e Palit si dhe Katedralen qe gjendet në atë ishull, Kollona Rostal, Kaloresi Prej Bronzi, Katedralja më e bukur e Shën Petersburgut. Pasdite vazhdon Vizita: Katedralet e mrekullueshme Navale të Shën NikollëMuzeu Rus in Shën Petersburgut. Fjetje në hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitëpanoramike: Katedralja Smolny, Pallati Pavlovsk, Pallati i Shën Katerinës. Gjatë pasdites do të vizitohet Muzeu më i rendësishëm i Rusisë me fame botërore Muzeu i Artit Hermitazh. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt:  Mëngjesi në Hotel. Vizitohet Pallati Yusupov në Lumin Moika, Pallati i veçantë i Rusisë Peterhof si dhe kopshtet e jashtëzakoshme të tij dhe Katedralja madhështore e Shën Isakut. Pasdite, Transferimi me Autobus nga Shën Petërsburg në Moskë. Udhëtimi zgjat rreth 8 orë. Ndalesa gjatë rrugës për pushime te shkurtra. Mbrritja në Moskë. Sistemimi dhe fjetje në hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike: Universiteti i Moskës Lomonosov, në një kodër ku do të duket i gjithë qyteti i Moskës, KodraPoklonnaya dhe Harkun i Triumfit të qytetit. Vazhdon vizita: Kështjella Kolomenskoye, Galeria Tetyakov, Parku Gorki dhe Parku i monumenteve të rëna. Fjetje në Hotel.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike në Sheshin më të famshëm të Rusisë, Sheshi i Kuq, ku vizitohen Katedralja e Shën Vasilit,  Muzeu i Kremlinit dhe Parzmoreve, Kompleksi i Katedraleve, Kopshti i Aleksandrit, Monumenti i Ushtarit të Panjohur, Teatri me i famshëm në botë i baletit Balshoi. Pasdite vizitohet Pallati Kuskovo dhe Kulla më e lartë e qytetit, e cila ka qënë kulla më e lartë në botë, Kulla Ostankino. Fjetje në hotel.

Dita e Shtatë: Mëngjesi në Hotel. Të lire deri në Transferimin për në Aeroportin Domodedovo. Udhëtim me avion nga Moska për në Tivat. Nisja në orën 16.00. Mbërritja në Tivatnë orën 18:20. Transferimi me autobus nga Tivati për në Tiranë.

Detaje të tjera

Opsionale:

1. Paketa e lehtë prej 100 Euro për person përfshin vizitat në:

a. Shën Petersburg:
– Muzeu Hermitazh;
– Pallati Peterhof;
– Pallati i Katerines;

a. Moskë:
– Muzeu i Kremlinit edhe i Parzmoreve;
– Muzeu Kombetar Tetryakov;
– Katedralja e Shen Vasilit;

2. Paketa e plotë prej 190 Euro për person përfshinë vizitat brenda në monumentet si:

a. Shën Petersburg:
– Fortesa e Shën Pjetrit edhe e Palit;
– Kisha e Zotit Shpëtimtar që derdhi gjakun e tij;
– Pallati Yusupov;
– Katedralja e Shën Isakut;
– Muzeun Hermitazh;
– Pallati Pavlovsk;
– Pallati Peterhof;
– Pallati i Katerinës;

b. Moskë:
– Muzeu i Kremlinit edhe i Parzmoreve;
– Kompleksi i Katedraleve në Kremlin;
– Katedralja e Shën Vasilit;
– Pallati Kuskovo;
– Galeria Shtet
ërore Tretyakov;
– Parku Kolomenskoye;
 – Kulla Ostankino;

3. Shtesa për Kabinë 2-she (Klasi A) në Trenin Grand Express Lux kushton 55 Euro për person. Nqs kërkoni kabina dyshe në First Class, do te konfirmohen vetëm nqs ka disponibilitet treni atëhere kur ju do bëni kërkesën.

Në pagesë janë përfshirë:
– Fluturimi vajtje – ardhje me avion sipas programeve
– Transferimi me autobus sipas programeve
– Akomodimi në hotele.
– Tranporti nga Shën Petersburgu në Moskë me tren në kabina 4-she ne programin 5 netë.
– Mëngjeset per te gjitha ditët e qëndrimit në hotelet dhe në tren.
– Shoqërues shqiptar gjate gjithë kohës.
– Shëtitjet me autobus në dispozicion sipas programit.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
– Pagesa e vizës prej 70 Euro.
– Siguracioni i udhëtimit për shëndetin.

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 20.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.