fbpx

Four Points Hotel by Sheraton 4* (ish Hotel Lipka) – Kolashin

Hotele Dimër Hotele Për Ski

Periudha 20 - 29 Dhjetor (nuk perfshihen Krishtlindjet 24-26 Dhjetor)

49 euro/person nata 

Ne cmim perfshihet:
– Mengjesi dhe darka
– Perdorim i lire i faciliteteve te hotelit, sauna, dhome me avull, jacuzzi
– Wi-Fi pa pagese
– Parkim pa pagese

Te tjera:

– Shtesa per dreken – 12 euro per person
– Shtesa per personin e trete ne dhome – 50 euro/per nate
– Nuk perfshihen taksat e qytetit, 1.3 euro per te rritur,  0.90 euro per femijet 12 – 18 vjec dhe 0.50 euro per 2 – 11.99 vjec
– Femijet 0 – 2.99 vjec, pa pagese ekstra
– Femijet 3 – 11.99 vjec 25 euro per femije/per nate

Periudha 2 Janar - 7 Janar

74 euro/person nata 

Ne cmim perfshihet:
– Mengjesi dhe darka
– Perdorim i lire i faciliteteve te hotelit, sauna, dhome me avull, jacuzzi
– Wi-Fi pa pagese
– Parkim pa pagese

Te tjera:

– Shtesa per dreken – 12 euro per person
– Shtesa per personin e trete ne dhome – 50 euro/per nate
– Nuk perfshihen taksat e qytetit, 1.3 euro per te rritur,  0.90 euro per femijet 12 – 18 vjec dhe 0.50 euro per 2 – 11.99 vjec
– Femijet 0 – 2.99 vjec, pa pagese ekstra
– Femijet 3 – 11.99 vjec 25 euro per femije/per nate

Periudha 8 Janar - 15 Mars

49 euro/person nata për akomodim gjatë javës
64 euro/person nata për akomodim në fundjavë

Ne cmim perfshihet:
– Mengjesi dhe darka
– Minimumi i qendrimit 2 nete
– Perdorim i lire i faciliteteve te hotelit, sauna, dhome me avull, jacuzzi
– Wi-Fi pa pagese
– Parkim pa pagese

Te tjera:

– Shtesa per dreken – 12 euro per person
– Shtesa per personin e trete ne dhome – 50 euro/per nate
– Nuk perfshihen taksat e qytetit, 1.3 euro per te rritur,  0.90 euro per femijet 12 – 18 vjec dhe 0.50 euro per 2 – 11.99 vjec
– Femijet 0 – 2.99 vjec, pa pagese ekstra
– Femijet 3 – 11.99 vjec 25 euro per femije/per nate

Krishtlindjet

149 euro/person për 2 netë qendrimi

Në cmim perfshihet:
– mëngjeset dhe darkat festive me 24 & 25 Dhjetor
– një gotë verë ose lëng frutash gjatë darkave
– Perdorim pa pagesë i faciliteteve te hotelit, sauna, dhome me avull, jacuzzi
– Wi-Fi pa pagese
– Parkim pa pagese
– një shishe ujë, kafe, caj cdo ditë në dhomë
– 20% zbritje në SPA

Te tjera:
– Nuk perfshihen taksat e qytetit, 1.3 euro per te rritur,  0.90 euro per femijet 12 – 18 vjec dhe 0.50 euro per 2 – 11.99 vjec.
– Femijet 0 – 4.99 vjec, nuk paguajnë.
– Femijet 5 – 11.99 paguajnë 60 euro.

Viti i Ri

345 euro/person për 2 netë qendrimi

Në cmim perfshihet:
– mëngjeset dhe darkat festive me 31/02 dhe 01/01
– transferte falas vajtje-arrdhje për në pistën e skive
– Perdorim pa pagesë i faciliteteve te hotelit, sauna, dhome me avull, jacuzzi
– Wi-Fi pa pagese
– Parkim pa pagese
– një shishe ujë, kafe, caj cdo ditë në dhomë
– 20% zbritje në SPA

Te tjera:
– Nuk perfshihen taksat e qytetit, 1.3 euro per te rritur,  0.90 euro per femijet 12 – 18 vjec dhe 0.50 euro per 2 – 11.99 vjec.
– Femijet 0 – 4.99 vjec, nuk paguajnë. (ne baby cot ose krevat me prinderit).
– Femijet 5 – 11.99 paguajnë 50 euro.
– Shtesa për personin e tretë në dhomë ështe 100 euro/nata (në krevat ekstra).

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 18.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.