fbpx

Vjenë (me avion), nisje me 24 dhe 31 Mars, 3 ditë, €279

Udhëtime me Guidë

Programi i nisjes më 24 Mars

Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Vjenë. Nisja më 13.20. – Mbrritje në Vjenë më 15.00. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel.
Fjetje në Hotel.
Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës,si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.
Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Transfertë për në aeroportin e Vjenës. Nisja më 11.00. Fluturimi Vjenë – Tiranë. Mbrritja në Tiranë më 12.35.

Programi i nisjes më 31 Mars

Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë – Vjenë. Nisja më 20.30. – Mbrritje në Vjenë më 22.10. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel.
Fjetje në Hotel.
Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës,si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.
Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite të lirë. Transfertë për në aeroportin e Vjenës. Nisja më 18.25. Fluturimi Vjenë – Tiranë. Mbrritja në Tiranë më 20.00.

Detaje të tjera

Në pagesën përfshihen:
1. Fluturimi direkt Tiranë – Vjenë – Tiranë.
2. Fjetje në Hotel 2 netë në Vjenë.
3. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shëtitje dhe Transferta me Autobus.
5. Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Kontakt

Cel: 069 20 400 20
Tel: 04 56 05 999
Email: info@boratravel.al

Hapur: E hene –  E shtune  ( 09.00 – 20.00 )

Adresa: Rruga “Myslym Shyri”, 30 m siper Vodafone, Tirane.